همان طور که می دانید، زنان خانه دار بخش مهمی از جمعیت کشور ما و به خصوص بانوان کشور را تشکیل می دهند که نقش مهمی هم در فرهنگ و سلامتی اجتماع بر عهده دارند. اما از آن جایی که این افراد در سازمان یا ادره خاصی فعالیت نمی کنند، نمی توانند از این طریق از بیمه استفاده نمایند. به همین دلیل، سازمان تامین اجتماعی طرحی مخصوص با عنوان بیمه زنان خانه دار برای آن ها ارائه داده است.
به این ترتیب، این دسته از بانوان هم می توانند نسبت به ثبت نام بیمه زنان خانه دار تامین اجتماعی اقدام کرده و از مزایای آن بهره مند شوند. با توجه به این که تعداد زیادی از بانوان در کشور ما به خانه داری اشتغال دارند، این طرح می تواند برای آن ها مفید باشد.
البته لازم به توجه است که جهت ثبت نام برای برخورداری از بیمه زنان خانه دار 1403 نیاز به دارا بودن یک سری شرایط وجود دارد که توسط سازمان تامین اجتماعی تعریف شده است. در ادامه این شرایط را هم برای شما توضح خواهیم داد تا با اطلاع کامل نسبت به انجام ثبت نام اقدام نمایید. مورد مهم دیگر در این باره، فراهم شدن امکان ثبت نام این بیمه به صورت آنلاین می باشد.
در نتیجه می توانید با مراجعه به سامانه ثبت نام بیمه زنان خانه دار اقدامات لازم برای این کار را به صورت غیر حضوری انجام دهید. با توجه به اهمیت این طرح بیمه ای و تعداد زیاد افراد واجد شرایط برای استفاده از آن، در این جا به طور کامل نحوه ورود به سایت ثبت نام بیمه زنان خانه دار را برای شما بیان خواهیم کرد. پس در ادامه با ما همراه باشید تا اطلاعات جامعی در این مورد به دست آورید.
ورود به سایت ثبت نام بیمه زنان خانه دار eservices.tamin.ir
در بخش قبل گفتیم که بیمه زنان خانه دار تامین اجتماعی برای بانوان خانه دار ایرانی در نظر گرفته شده تا بتوانند با خرید بیمه از مزایای آن بهره مند شوند. نکته مهم در این مورد هم امکان انجام ثبت نام به صورت اینترنتی است. بنابراین دیگر نیازی به مراجعه حضوری این افراد به شعب تامین اجتماعی یا سایر مکان های این چنینی وجود ندارد. تنها لازم است به سایت ثبت نام بیمه زنان خانه دار مراجعه کرده و اقدامات لازم برای دریافت بیمه را از این طریق انجام دهند.
اگر چه امکان انجام ثت نام حضوری هم وجود دارد، اما بدون شک ثبت نام غیر حضوری می تواند راحت تر باشد. با توجه به اهمیت این طرح، در این بخش نحوه وارد شدن به سایت مذکور را به طور کامل برای شما بیان می کنیم. در ادامه هم روش انجام ثبت نام در این سامانه را توضیح خواهیم داد تا در صورت تمایل به خرید بیمه زنان خانه دار 1403 با مشکلی رو به رو نباشید.
برای ورود به سامانه ثبت نام بیمه زنان خانه دار لازم است اقداماتی را به صورت پیوسته انجام دهید که در این قسمت آن ها را برای شما توضیح داده ایم. این اقدامات لازم جهت وارد شدن به سایت ثبت نام بیمه بانوان خانه دار شامل موارد زیر می باشند:
- ۱ابتدا باید آدرس سایت مربوط به ثبت نام بیمه زنان خانه دار را سرچ کنید. برای این کار نشانی اینترنتی eservices.tamin.ir را در مرورگر خود قرار داده و جست و جو نمایید.
- ۲در ادامه باید اولین سامانه بالا آمده با همین آدرس را در لیست نتایج گوگل انتخاب کرده و به آن وارد شوید.
- ۳بعد از ورود به این سامانه، صفحه ای مانند شکل زیر را مشاهده خواهید کرد. در نتیجه امکان ثبت نام شما از این طریق فراهم خواهد بود.
با انجام این اقدامات می توانید به سایت ثبت نام بیمه زنان خانه دار ۱۴۰۳ وارد شده و سپس اقدامات لازم جهت ثبت نام را انجام دهید. در ادامه روش ثبت نام این بیمه را هم برای شما توضیح خواهیم داد تا جهت انجام این امر با مشکلی مواجه نباشید.
نحوه ثبت نام بیمه زنان خانه دار تامین اجتماعی ۱۴۰۳
همان گونه که اشاره کردیم، امکان ثبت نام بیمه زنان خانه دار تامین اجتماعی هم به صورت حضوری و هم به صورت غیر حضوری وجود دارد. جهت انجام این کار به صورت حضوری باید به یکی از شعب گوناگون این سازمان مراجعه کرده تا اقدامات لازم را برای شما انجام دهند. اما در صورتی که قصد ثبت نام به صورت غیر حضوری را داشته باشد، با مراجعه به سایت ثبت نام بیمه زنان خانه دار می توانید این کار را انجام دهید.
در بخش قبل نحوه ورود به این سامانه را برای شما بیان کردیم. در نتیجه اکنون به راحتی می توانید وارد این سایت شده و ثبت نام خود را در آن انجام دهید. در این قسمت هم به روش انجام این کار می پردازیم تا در صورت تمایل به خرید این نوع بیمه سازمان تامین اجتماعی، با مشکلی مواجه نباشید. جهت خرید بیمه زنان خانه دار ۱۴۰۳ از طریق سایت مذکور باید مراحل زیر را پشت سر بگذارید:
- ۱ابتدا باید به سامانه ثبت نام بیمه زنان خانه دار وارد شوید که روش انجام این کار را در بخش قبل برای شما بیان کردیم. دقت داشته باشید که برای ورود به این سایت و انجام ثبت نام بهتر است از رایانه یا لپ تاپ استفاده نمایید.
- ۲بعد از ورود به سامانه مذکور، از منو موجود در بالای صفحه گزینه «بیمه شدگان» را انتخاب کنید. لیستی از گزینه ها به شما نمایش داده خواهد شد که باید در میان آن ها گزینه «بیمه شدگان خاص» در انتهای این لیست را کلیک نمایید. مجددا لیست دیگری برای شما باز خواهد شد که باید بر روی اولین گزینه در آن یعنی «انعقاد قرارداد بیمه اختیاری» کلیک کنید.
- ۳در ادامه صفحه جدیدی برای شما نمایش داده خواهد شد که لازم است در آن نام کاربری و گذرواژه خود را وارد نمایید. نام کاربری همان کد ملی شما بوده و گذرواژه تامین اجتماعی هم در هنگام ثبت نام در این سامانه به شما داده می شود. در صورتی که قبلا در این سامانه ثبت نام کرده اید، جهت خریداری بیمه زنان خانه دار این اطلاعات را در جایگاه خود قرار داده و گزینه «ورود» را بزنید. اما اگر تا کنون در این سامانه ثبت نام نکرده اید، بر روی عبارت «ناحیه کاربری _ بازیابی گذرواژه» کلیک نمایید تا وارد مراحل ثبت نام شوید.
- ۴سپس وارد صفحه جدیدی می شوید که مربوط به بازیابی رمز عبور است و در قسمت پایین آن چند گزینه مختلف وجود دارند. از این قسمت گزینه «ثبت نام» را انتخال کنید.
- ۵بعد از انتخاب گزینه «ثبت نام» وارد صفحه ای به شکل زیر خواهید شد. همان گونه که مشاهده می کنید، در این بخش مراحل لازم برای ثبت نام در این سامانه به صورت مختصر نمایش داده شده اند. در اولین مرحله لازم است کد ملی و شماره تلفن خود را وارد کنید. بعد از آن باید اطلاعات شناسنامه ای و سپس آدرس ایمیل را هم در جایگاه خود قرار دهید. در ادامه پرسش های امنیتی را پاسخ داده و گذرواژه خود را انتخاب نمایید. در صورتی که همه این مراحل را با موفقیت پشت سر بگذارید، می توانید گذرواژه را دریافت کنید. در نتیجه می توانید به صفحه ورود رفته و نسبت به ثبت نام بیمه زنان خانه دار ۱۴۰۳ اقدام کنید.
در این بخش روش ثبت نام در سامانه دریافت بیمه تامین اجتماعی را بیان کردیم. اما باید توجه داشته باشید که جهت انجام این کار داشتن یک سری شرایط الزامی است. در ادامه هم این شرایط و هم مبلغ حق بیمه مورد نیاز برای این بیمه را توضیح خوایم داد.
شرایط ثبت نام بیمه زنان خانه دار ۱۴۰۳
در بخش های قبل نحوه ورود به سایت ثبت نام بیمه زنان خانه دار تامین اجتماعی و انجام اقدمات لازم در این سامانه را برای شما بیان کردیم. اما لازم است بدانید که سازمان تامین اجتماعی یک سری شرایط را برای خرید بیمه زنان خانه دار مشخص نموده است. در نتیجه، تنها آن دسته از بانوانی می توانند از این بیمه استفاده کنند که شرایط در نظر گرفته شده برای آن را دارا باشند.
البته این موارد نسبت به سال های گذشته کمی تغییر را تجربه کرده اند. در واقع اکنون برخلاف گذشته که جهت استفاده از این طرح حتما باید مقداری سابقه بیمه وجود داشت، امکان استفاده از این بیمه برای زنانی که دارای مقداری سابقه بیمه یا کسانی که هیچ سابقه ای ندارند، وجود دارد. به هر حال، مهم ترین شرایط بیمه زنان خانه دار ۱۴۰۳ به طور کلی شامل موارد زیر می شوند.
- آن دسته از بانوانی که دارای سنی بین ۱۸ تا ۵۰ سال باشند، امکان ثبت نام در این طرح را دارند.
- شرط سنی برای آن دسته از خانم هایی که دارای سن بیش از ۵۰ سال هستند، در صورت داشتن سابقه بیمه قبلی به همان مقدار اضافه خواهد شد.
- این امکان برای خانم های خانه دار وجود دارد که بر اساس انتخاب پوشش های مختلف بیمه ای، نرخ بیمه خود را تعیین کنند.
- بر اساس شرایط بیمه گر ممکن است دستمزد مبنای پرداخت حق بیمه تفاوت داشته باشد.
- افرادی که بالای ۵۰ سال داشته و می خواهند نسبت به ثبت نام بیمه زنان خانه دار اقدام کنند، می توانند با میزان سابقه بیمه قبلی خود این کار را انجام دهند.
این موارد تعدادی از مهم ترین شرایط در نظر گرفته شده توسط تامین اجتماعی برای استفاده از بیمه زنان خانه دار 1403 به حساب می آیند. در صورتی که شما هم متقاضی استفاده از این نوع بیمه نامه هستید، بهتر است ابتدا از این شرایط آگاهی یافته و سپس نسبت به انجام ثبت نام اقدام نمایید.
مبلغ حق بیمه زنان خانه دار در سال ۱۴۰۳
از آن جایی که بیمه زنان خانه دار یکی از بهترین طرح های سازمان تامین اجتماعی برای این قشر از بانوان کشور محسوب می شود، تعداد زیادی از این افراد تمایل به ثبت نام در این طرح و استفاده از آن دارند. اما نکته مهم در این مورد که برای آن ها از اهمیت بالایی برخوردار است، مبلغ حق بیمه زنان خانه دار ۱۴۰۳ می باشد. سازمان تامین اجتماعی از این نظر هم دست خانم های خانه دار را باز گذاشته و به آن ها حق انتخاب داده است.
به عبارت دیگر، امکان انتخاب پوشش های متفاوتی برای این افراد فراهم است و آن ها می توانند پوشش دلخواه خود را انتخاب کنند. بدون شک، هر چه تعداد پوشش های انتخابی بیش تر باشد، مبلغ لازم برای ثبت نام بیمه زنان خانه دار هم بالاتر خواهد بود. در ادامه نرخ حق بیمه مشخص شده جهت پوشش های مختلف را برای شما آورده ایم تا با اطلاعات کامل در این مورد تصمیم بگیرید.
- نرخ پرداخت حق بیمه برای زنان خانه داری که تمایل به برخورداری از حمایت های بازنشستگی دارند، ۱۲ درصد می باشد.
- این نرخ برای آن دسته از بانوانی که هم حمایت های بازنشستگی و هم فوت را انتخاب می کنند، ۱۴ درصد خواهد بود. شرایط فوت به این صورت است که حتی با فوت فرد بیمه شده، مستمری به بازماندگان واجد شرایط وی پرداخت می گردد.
- آن دسته از خانم های خانه داری که علاوه بر حمایت های بازنشستگی و فوت، تقاضای استفاده از حمایت های از کار افتادگی را هم داشته باشند، باید نرخ حق بیمه ۱۸ درصد را تقبل نمایند.
این موارد مبلغ حق بیمه زنان خانه دار در سال 1403 برای پوشش های مختلف را نشان می دهند. بنابراین شما می توانید با انتخاب پوشش هایی که تمایل دارید، نرخ حق بیمه خود را هم کنترل کنید.
معایب بیمه زنان خانه دار
تا این جای کار تعدادی از مهم ترین نکات مربوط به بیمه زنان خانه دار ۱۴۰۳ را بیان کردیم. به این ترتیب شما اکنون با شرایط این طرح بیمه ای و مزایای آن آشنا هستید. از جمله مهم ترین مزایای این بیمه امکان ثبت نام زنان خانه دار بدون نیاز به سابقه بیمه ای و شغلی، امکان ثبت نام برای همه بانوان بالای 18 سال و امکان انتخاب پوشش ها و در نتیجه مبلغ حق بیمه محسوب می شوند. اما لازم است توجه داشته باید که ثبت نام بیمه زنان خانه دار در کنار این موارد معایبی هم دارد. اگر قصد خرید این بیمه نامه را دارید، حتما باید از این موارد هم آگاهی داشته باشید. تعدادی از مهم ترین معایب بیمه زنان خانه دار عبارتند از:
- در صورت که این افراد دچار حادثه، بیماری، بارداری و موارد این چنینی دیگر بشوند، غرامتی برای ان ها در نظر گرفته نشده است.
- مبلغی که به عنوان حق بیمه توسط فرد بیمه شده پرداخت می شود، قابل برگشت نخواهد بود.
- امکان بازخرید یا دریافت وام با این نوع بیمه نامه وجود ندارد.
- با توجه به این که متقاضیان استفاده از خدمات بیمه ای زنان خانه دار باید مبلغ لازم برای حق بیمه را پرداخت کنند، در صورتی که درآمدی نداشته و همسر آن ها هم درآمد بالایی نداشته باشد، ممکن است جهت پرداخت این حق بیمه با مشکل مواجه شوند.
نتیجه گیری: بیمه زنان خانه دار طرحی جدید محسوب می شود که توسط سازمان تامین اجتماعی برای حمایت از خانم های خانه دار ایجاد شده است. با توجه به این که این افراد مشغول به کار در ارگان خاصی نیستند، امکان استفاده از طرح های دیگر تامین اجتماعی را ندارند. به همین دلیل می توانند نسبت به ثبت نام بیمه زنان خانه دار اقدام نموده و از مزایای آن بهره مند شوند. امکان انجام ثبت نام بیمه زنان خانه دار ۱۴۰۳ هم به صورت حضوری و هم به صورت غیر حضوری وجود دارد.
جهت ثبت نام حضوری باید به یکی از شعب سازمان تامین اجتماعی مراجعه شود. اما برای انجام این کار به صورت غیر حضوری کافی است به سایت ثبت نام بیمه زنان خانه دار مراجعه نموده و اقدامات لازم را از این طریق انجام داد. ما در این جا نحوه ورود به سامانه ثبت نام بیمه زنان خانه دار ، شرایط این بیمه نامه و نرخ پرداخت حق بیمه را برای شما توضیح داده ایم تا برای خرید این بیمه با مشکلی مواجه نباشید.
سامانه ثبت نام بیمه زنان خانه دار تامین اجتماعی eservices.tamin.ir می باشد و داوطلبان می توانند از طریق این سایت اقدام به ثبت نام نمایند.
بانوان خانه داری که 18 تا 50 سال داشته باشند می توانند در این طرح شرکت کنند. البته بانوان بالای 50 سال هم در صورت داشتن سابقه بیمه قبلی می توانند در این طرح شرکت و حق بیمه جدید به بیمه قبلی آن ها اضافه شود.
همانطور که در مقاله هم اشاره شد حق بیمه به سه دسته 12 درصد ، 14 درصد و 18 درصد تقسیم می شود که می توانید با توجه به نیاز خود یکی از آنها را انتخاب کنید. برای کسب اطلاعات بیشتر مقاله را تا انتها بخوانید.